Brugte møbler

Danskerne elsker brugte møbler: Her er de mest populære

Vi er vilde med genbrug og brugte møbler. Nogle er mere populære end andre. Se listen over de mest populære her, og bliv guidet til, hvordan du skaber en personlig atmosfære derhjemme med genbrug.

Brugte møbler har mange fordele, som møbler fra kædebutikker ikke har. Genbrugsmøbler giver dig en mulighed for at sætte et individuelt og unikt præg på dit hjem, der passer til din personlighed. Og så indeholder brugte møbler masser af

historie og kvalitet, du kan tage med dig indenfor.

Dansk-antik.dk tilbyder en lang række genbrugsmøbler som spiseborde, skænke

og kommoder. Vi er ikke domineret af, hvad moden dikterer. Tværtimod, så går vi op i kvalitet og historie, så du kan få fingre i et helt unikt møbel.

De mest populære brugte møbler er lavet i enten teak eller palisander. Og det er både danskere og udenlandske opkøbere, der er vilde med de træsorter. De vidner om kvalitet. Men det vidner også om historie.

Derfor er brugte møbler i teak og palisander blevet så populære

I øjeblikket er det meget møbler fra 1950’erne og 1960’erne, der går igen i den danske indretning og er moderne. Det er der mange grunde til, men det var en periode, hvor mange af de store danske designere som eksempelvis Poul Kjærholm, Hans J. Wegner og Finn Juhl brød igennem o

g skabte ikoner, der den dag i dag er meget eftertragtede brugte møbler.

Derudover er både teak og palisander træsorter, der ikke bliver produceret nye møbler i. Det gør, at de derfor kommer i højere kurs end andre brugte møbler og klassikere, fordi udvalget inden for den slags brugte møbler ikke er så stort. Til gengæld sørger vi hos dansk-antik.dk altid for at prissætte møblerne rimeligt.

Som en tredje grund til, at teak og palisander er blevet så populære, så er træsorterne meget slidstærke. Det gør at brugte møbler i netop de træsorter stadig er smukke og brugbare, hvorimod brugte møbler i andre træsorter ikke holder så længe.

 

Pift dit hjem op skab et unikt udtryk

Et besøg i vores genbrugsbutik kan være en spændende historisk rejse i en verden af antikke genbrugsmøbler, der fortæller en unik historie og sætter et unikt præg på dit hjem. Og hos os byder vi selvfølgelig på masser af brugte møbler, der er produceret i teak eller palisander.

I vores butik er der plads til at udfolde din kreativitet og mikse det gamle med det nye og moderne med antik og design. Du finder både møbler til den studerende, det nye hus og til indretningen af din nye stue. Og vores brugte møbler er altid til at komme i nærheden af rent prismæssigt.

Udover vores brugte møbler og klassikere på dansk-antik.dk, så har vi en masse brugte møbler og genbrug til salg på måske Danmarks største antik- og livsstilsmarked på hele 4.000 kvadratmeter. Det finder du i Hørve på Sjælland – en kort køretur fra København. Her har vi altid et bredt udvalg og er klar til at hjælpe og vejlede dig.

 

 

 

Dansk Antiks Nyhedsbrev
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få spændende inspiration om antik boligindretning. Vi glæder os til at give dig gode ideer og nyheder omkring vores store antik og livsstilsmarked
Dansk Antiks Nyhedsbrev kan til enhver tid afmeldes.