Select Page

100% TILFREDSHED

GRATIS LEVERING OVER 1000 kr

SIKKER BETALING

NYHEDSBREV

Find dit næste fund hos Dansk Antik

Besøg vores markedGå til webshoppen

EXPORT

Stort udvalg til både private som export

Vores marked

4000 m2 with danish furniture and antiques 

MØBLER KØBES

Teak og palisander møbler købes

Her bor vi

Ægholmvej 1-3, 4534, Hørve.

Antik butik

Her er Sjællands største loppemarked

4000 kvadratmeter fyldt med genbrug, retro og brugte møbler. Aldrig har det været nemmere at finde genbrugsting, loppefund og brugte møbler til det moderne hjem. Vores passion at puste nyt liv i brugte ting. Velkommen til Sjællands største loppemarked. Funky og retro lamper, finurlige nipsting og køkkensager. På Dansk-antik.dk’s store loppemarked i Hørve på Sjælland, en kort køretur fra København, finder du det hele. Hele 4.000 kvadratmeter er fyldt med alverdens ting inden for genbrug, så der er masser af forskellige afdelinger og varer at gå på opdagelse i. Priserne er altid rimelige og konkurrencedygtige, og så er der åbent den første weekend i hver måned.

Udvalget er altid helt i top

Alligevel er der på loppemarkedet aldrig stille. Dansk-antik.dk sørger nemlig for, at der hver dag kommer nye varer ind på loppemarkedet, så udvalget altid er i top, og så der altid er mulighed for at gøre et loppefund. Og her er virkelig alt, hvad hjertet begærer. Det gælder både retro-ting, nips og pynt, legetøj, brugte møbler, køkkenting og bøger – alt sammen nøje udvalgt og håndplukket af vores dygtige personale.

Unikke og moderne loppefund til den moderigtige indretning

Vi er hele tiden på forkant med, hvad der er moderne inden for indretning, brugte møbler og genbrug. Derfor kan du hos os på vores store loppemarked finde unikke genbrugs- og loppefund, der er perfekte til den moderne indretning.   Det gælder uanset, om du er på udkig efter en sofa, kommode, genbrugsmøbler, keramik eller lysestager. Vi har det hele. Gamle genbrugsting får nyt liv i moderne hjem Vi har mere end 20 års erfaring med genbrugsting og køb og salg af brugte møbler. Det er vores passion her i livet at give gamle ting nyt liv og se dem blomstre i nye hjem. Derfor er vi også altid klar til at vejlede og hjælpe dig med både stort og småt, så de genbrugstingene fra loppemarkedet kan få nyt liv i netop dit hjem. Genbrugsting og brugte møbler er med til at give dit hjem et helt unikt udtryk, uden det skal koste en formue. Vi ved nemlig godt, at du forventer en god handel, når du køber nipsting, brugte møbler og er på jagt efter loppefund. Derfor har vi også tilpasset vores priser på vores loppemarked, så du altid kan gøre en god handel hos Dansk-antik.dk. _______

Genbrugsbutik med brugte møbler – enormt udvalg

Antik og livsstilsmarked på 4.000m2 Nok Danmarks største genbrugsbutik er fyldt med spændende antikviteter, hvor du er sikker på at finde noget unikt at tage med hjem uanset dit budget. Hos Dansk Antik synes vi at genbrug er sjovt og spændende, og vi kan mærke, at det er blevet mere populært i de danske hjem. Vi gør meget ud af, at have alt godt inden for genbrug. Det betyder, at du altid kan finde hvad hjertet begærer af både brugskunst og antikke møbler i høj kvalitet. Skal du fornye dit hjem og mangler den perfekte sofa eller et nyt spisebord? Elsker du at gå på opdagelse på et loppemarked og finde overraskende og sjovt genbrug? Uanset hvad, så er dansk-antik.dk stedet for dig. Vi har udvalget og det er bare op til dig at finde lige netop det, du ønsker. Kom og besøg vores antik- og livsstilsmarked lige udenfor København. Vi har 4.000m2, hvor du kan tilfredsstille din nysgerrighed den første weekend hver måned.

Kig ind i vores genbrugsbutik

Der er altid god stil at hente til hjemmet i Danmarks største genbrugsbutik. Du kan finde unik antik så du kan sætte et præg på dit hjem. Du kan finde dit nye spisebord, kommoder, sofaborde, lænestole, lamper, tæpper, porcelæn og meget mere!

Skab en personlig atmosfære med genbrug

Genbrugte møbler har mange fordele, som møbler fra kædebutikker ikke har. Genbrugsmøbler giver dig en mulighed for at sætte et individuelt og unikt præg på dit hjem, der passer til din personlighed. Vores genbrugsbutik har aldrig de samme møbler, og butikken er ikke domineret af, hvad moden diktere. Genbrugsbutikken er derfor stedet for dig, der ønsker at gå på skattejagt i de mange forskellige varer og gør eet fund, som du kan mikse med dit interiør og på den måde skabe dit eget helt unikke hjem.

Brugte møbler

Pift dit hjem op skab et unikt udtryk Et besøg i vores genbrugsbutik kan være en spændende historisk rejse i en verden af antikke genbrugsmøbler, der fortæller en unik historie og sætter et unikt præg på dit hjem. I vores butik er der plads til at udfolde din kreativitet og mikse det gamle med det nye og moderne med antik design. Du finder både møbler til den studerende, det nye hus og til indretningen af din nye stue.

TILPAS DIN TID

Handl hos os når det passer dig Nemt, sikkert & enkelt

BEDSTE SERVICE I BYEN

Vi er stolte over at give en god service Du er i centrum hos os

GRATIS LEVERING

Fri levering ved køb over 1000 kr. Gratis afhentning i butikken

Dansk Antiks Nyhedsbrev
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få spændende inspiration om antik boligindretning. Vi glæder os til at give dig gode ideer og nyheder omkring vores store antik og livsstilsmarked
Dansk Antiks Nyhedsbrev kan til enhver tid afmeldes.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial