Genbrugsbutik fyldt med guld og brugte møbler

Antik- og livsstilsmarked på 4.000 kvadratmeter.

Danmarks nok største genbrugsbutik er fyldt med spændende antikviteter, retro-ting og brugte møbler, hvor du er sikker på at finde noget unikt at tage med hjem uanset dit budget.

Hos Dansk Antik synes vi, genbrug både er sjovt og spændende. Det er vores passion. Derfor gør vi også alt for at håndplukke og udvælge alt godt inden for genbrug. Det betyder, at du hos os altid kan finde, hvad hjertet begærer af både brugskunst og antikke møbler i høj kvalitet.

De seneste år er det blevet mere populært at kigge tilbage i tiden og indrette med brugte møbler, antik og genbrug i de danske hjem. Det mærker vi på daglig basis.

Så skal du forny dit hjem, eller elsker du bare at gå på opdagelse på et loppemarked og finde overraskende og sjove genbrugsting?  Uanset hvad, så er dansk-antik.dk stedet for dig.

Derudover kan du også besøge vores antik- og livsstilsmarked i Hørve på Sjælland, en kort køretur fra København. Vi har 4.000 kvadratmeter proppet med lækre genbrugsting og brugte møbler, og vi holder åbent den første weekend hver måned. Her kan du eksempelvis finde dit nye spisebord, kommoder, sofaborde, lænestole, lamper, tæpper, porcelæn og meget mere.

Dansk Antiks Nyhedsbrev
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få spændende inspiration om antik boligindretning. Vi glæder os til at give dig gode ideer og nyheder omkring vores store antik og livsstilsmarked
Dansk Antiks Nyhedsbrev kan til enhver tid afmeldes.