Lauritz.com

Tre små tricks til Lauritz.com: Sådan gør du en god handel

Et hammerslag er ikke bare et hammerslag. Du kan selv gøre meget for at opnå en god handel på auktionssiden Lauritz.com. Her har vi samlet fire gode råd til, hvordan du kan opnå et billigt hammerslag på dine yndlingsvarer.

Kelimtæpper, designermøbler og luksusure. Lauritz.com har det meste og er blandt Nordens største og mest populære auktionshuse.

Hver dag er der mange brugte ting og møbler at lade sig friste af og byde på i jagten på et kup og en god handel, som de fleste går efter på auktioner.

Men faktisk er der et par små fif, man kan tage med sig i jagten på den gode handel, der vil forøge sandsynligheden for et billigt hammerslag markant.

Dem har vi samlet til dig her i en oversigt, som forhåbentlig kan hjælpe dig til netop at opnå et billigt hammerslag.

  1. Mandag er ugens bedste dag at byde

Efter weekenden følger hverdagene. Og mandage er bare lidt mere stille end andre, når det kommer til at bruge penge. De fleste butikker har om mandagen en lavere omsætning, og de fleste danskere holder igen med at bruge penge lige efter en w

eekend med shopping, bøf og vin.

Derfor giver det god mening at lede efter auktioner, der slutter om

mandagen. Det forøger sandsynligheden for, at der er færre med om buddet.

  1. Morgenstund har guld i mund

Kaffen slumrer i køkkenet. Havregrøden er sat over. Og så er det ellers ud af døren og af sted på arbejde. Morgener er travle. Og for de flestes vedkommende er der fuldt fokus på at komme godt i gang med dagen på arbejdet.

Derfor skal du lede efter auktioner, der slutter om morgenen. Det giver dig en bedre mulighed for at opnå et billigt hammerslag, da de fleste mennesker simpelthen har gang i noget andet på det her tidspunkt.

  1. I sidste øjeblik

Timing betyder alt. Også på online-auktioner. De er meget strategiske. Så når du har fundet det brugte møbel, du bare må eje, så skal du finde noget is til maven. Der kan nemlig være noget ræson i at vente så længe som muligt med at byde på den vare, du er interesseret i. På den måde er du med til at holde prisen nede på auktionen – og så er det ellers bare med at sætte sluttidspunktet for auktionen i kalenderen og byde i absolut sidste øjeblik.

  1. Det er skønt at have ferie

 

Også når man byder på online-auktioner. I de travle feriepeioder som industriferien i sommerferien, højtider som jul og påske samt skolernes efterårs- og vinterferie, er der nemlig mange danskere, der rejser væk på ferie. I hvert fald er der i disse perioder ikke så mange, der byder. Det kan gøre, du kan gøre et scoop og få en vare billigt.

 

  1. Autobud gør arbejdet for dig
  2.  

Mange vælger at forudplacere bud. Og også sætte en maksimal budpris på. Det er de såkaldte autobud. Du kan med fordel selv time autobud til morgener, mandag eller højtider, når du ikke selv har tid til at byde. Og vupti, så kan du være heldig at opnå et billigt hammerslag.

God fornøjelse med jagten på et billigt hammerslag.

Lauritz

Dansk Antiks Nyhedsbrev
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få spændende inspiration om antik boligindretning. Vi glæder os til at give dig gode ideer og nyheder omkring vores store antik og livsstilsmarked
Dansk Antiks Nyhedsbrev kan til enhver tid afmeldes.